Willie Colon Womens Jersey  Mi-a fost dezactivat contul de Facebook

.. because music speaks louder than words ..

După 4 ani în care nu am mai postat nimic, blogul revine la viață. Aici poți găsi mixurile din ultimii doi ani. În rest au expirat linkurile și am decis să le șterg... Totuși mai sunt câteva pe mixcloud și youtube.  

Mi-a fost dezactivat contul de Facebook

din .


Acum aproximativ o lună, mi-a fost dezactivat contul personal de Facebook. Motivul? Habar n-am. Am folost acest formular de contact și am primit următorul răspuns:

Hi Andrei,

Am stabilit că nu ești eligibl(ă) să folosești Facebook. Pentru a afla mai multe despre politicile Facebook, te rugăm să recitești Declarația de drepturi și responsabilități Facebook:

https://www.facebook.com/legal/terms

Din păcate, din motive legate de siguranță și securitate, nu putem oferi informații suplimentare pentru motivele din cauza cărora contul tău a fost dezactivat. Apreciem înțelegerea de care sperăm să dai dovadă, căci această decizie este una finală.

Mulțumim,

Bruce
Facebook

Intr-adevăr în trecut mi-a fost blocat contul de vreo 2 ori. Prima oară vreo 2,3 zile iar a doua oară undeva prin 2016 mi-a fost blocat o lună (nu puteam da Like-uri sau comentarii) . Prima dată parcă era ceva legat de copyright audio , iar anul trecut chiar nu îmi amintesc de ce mi-a fost blocat, probabil din cauza prostiilor pe care le trimiteam prieteniilor pe messenger.

Una peste alta , am rămas fără cont și niciun răspuns concret. Contul era unul foarte vechi. Îl făcusem prin 2006 dar nu l-am folosit decât din 2009 încoace. Prostia mea e că nu am făcut un backup la poze și tot ce aveam pe cont s-a pierdut. De asta îți recomand să salvezi tot ce ai pe cont de aici 

Am folosit acel formular de contact de nenumărate ori , am atașat și copie de buletin , dar tot dezactivat a rămas contul meu. Am trimis mail-uri la următoarele adrese: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza dar fără niciun succes. Îmi pare mai rău doar de fan page-ul meu, strânsesem aproape 5000 de like-uri și poate de grupurile pe care eram administrator 

Dacă are cineva ceva informații dacă îl pot recupera vă rog scrieți-mi . Mi-am făcut un cont nou dar eu tot sper că o să-l recuperez pe cel vechi. 

 • Eduard Costea

  "Fiecare chestie p care o faci... o faci cu cap...si e ft bine gandita...nu iei decizii gresite...in ceea ce faci...si mai adaug cv in scurta mea parere...... "gandesti ca un sacal" uneoriSmile.....cel mai de treaba om p care il cunosc...rar mai gasesti prieteni ca tn"

 • Bianca A.

  "ca om..esti special..decat altii..un prieten bun care nu si lasa prietenii adevarati la greu..cu un suflet mare..generos..de viata..etc..ai un fel altfel de a fi..dar esti ff complicat"

 • Robert Boglea

  "sincer...esti un fraier cateodata...si in dragoste si in prietenii...k pui suflet acolo unde nu merita...si nu bagi in seama cine te merita cu adevarat.."

 • Roxana Codrin

  "Esti un om cu un caracter de invidiat!Un exemplu bun si demn de urmat!Imi place de tine..ca stii sa iti ti prietenii aproape nu ai fitze si iti place sa te distrezi.Inca un lucru bun e ca nu ai uitat de unde ai plecat.si te simti bine de fiecare data cand te intorci acasa!"

 • Ioana Sala

  "e vorba de un suflet bun...prea bun uneori..Smile Este deosebit prin felul lui de a fi. Te poate face sa razi cu lacrimi,dar daca ajungi sa il intelegi prea bine. Iubeste muzica si traieste prin ea Smile DACA ESTE PRIETENUL VOSTRU,TZINETI-L APROAPE!."

 • Radu Iezan

  "pot sa spun ca oricine si'ar dori un prieten ca tine...e o onoare sa te aibe cineva ca prieten....dar un kin daca te ''fute''...capacu te duce mult...muzicutza buna mixezi...gagicar ai fost...ca acum te'ai casatorit....si'ar putea pune oricine baza'n tine atata timp kt nu bei in rest totu ok"

 • Iulian Oancea

  "un om de viatza in sensul ca stii sa-ti traiesti viatza si un prieten pe care se poate conta!"

 • Sabina Ivascu

  "esti un copil minunat ! sensibil dar plin de umor, oarecum zăpăuc dar ăsta e şarmul tău, iubitor de prieteni, de muzica bună, sunt sigură că familia pe care o vei avea va ştii să te respecte......mai ales cu severitatea ascunsă după puterea ta de a ironiza (constructiv)"

 • Adriana Maria Lazar

  "nu esti normal Smile dar sincer, ne faci viata mai frumoasa"

 • Andrei Razdo

  "Sa nu-ti pierzi niciodata sufletul ala fain de tembel pe care il ai . Ala e un avut, Andrei"

 • Monica Bolcu

  "La început mă gândeam că eşti aşa misogin şi judgemental şi insensibil şi rău , un fel de "I don't give a fuck, te calc în picioare" Smile miserupist nevoie mare si după aia mama ce diferenţă. Eşti aşa..şocant de iubitor. Nu m-aş fi aşteptat să fii aşa cum eşti de fapt Smile"

Richard Dent Womens Jersey