Willie Colon Womens Jersey  Cum să te desparţi de o tipă şi să nu rămâi în amintirea ei "un porc"

.. because music speaks louder than words ..

După 4 ani în care nu am mai postat nimic, blogul revine la viață. Aici poți găsi mixurile din ultimii doi ani. În rest au expirat linkurile și am decis să le șterg... Totuși mai sunt câteva pe mixcloud și youtube.  

Cum să te desparţi de o tipă şi să nu rămâi în amintirea ei "un porc"

din .


Deci eşti cu o tipă de două-patru luni maxim, da? A trecut perioada de miere, acuma sunteţi ceva mai confortabili unul cu altul, nu mai vezi norişori roz peste tot da? Şi cumva ai realizat că nu o mai suporţi pt. că ea e mult prea în limbă după tine. Un caz clasic de overattached girlfriend. Trec zilele şi tu te gândeşti la libertate, alte gagici şi aşa mai departe pt că nu ai chef de ACEA discuţie cu ea. Felicitări, în ochii majorităţii fetelor eşti un măgar. Bravo! Acum că eşti aici, ce faci?

Normal ar fi să îi dai papucii explicându-i că nu vă potriviţi etc, înainte ca relaţia să devină prea serioasă. Într-un final îţi iei inima în dinţi şi îi zici. Numai că există nişte dudui care nu înţeleg de vorbă bună, încearcă să facă treaba să meargă în continuare. Telefoane, mesaje, plânsete şi te-ai întors de unde ai plecat. Într-o relaţie pe care nu o vrei. Te minţi singur, încerci, merge o săptămână şi dup-aia punct şi de la capăt cu nervii. 

Of.

"DAR ANDREI SPUNE ÎN MĂ-TA ODATĂ CE E DE FĂCUT !!"

Păi e simplu, dragii mei. Există f. multe cazuri în care cu cât respingi mai mult pe cineva, cu atât te vrea mai rău înapoi. Deci fie tai în carne vie, te desparţi şi blochezi orice contact cu prietena ta, caz în care cel mai probabil va suferi după tine, fie alegi varianta a doua.

Aşadar, singurul mod garantat 100% să faci o femeie să nu te mai vrea NICIODATĂ nu este să o înşeli, nu e să o baţi, nu e să ţipi. Acolo exista o şansă de 0.1% ca ea să te ierte. Plus că ai fi un imbecil sinistru dacă ai face astea şi meriţi să ţi se taie pula. Nu, singura cale ESTE SĂ FII MAI LIBIDINOS DECÂT EA. La ce mă refer? 

Uite, dacă ea te sună de 10 ori pe zi, tu sun-o de 20. Dacă îţi spune "te iubesc" o dată pe zi, tu zi-i o dată pe oră. Dacă îţi face cadouri mişto şi scumpe, tu fă-i cadouri RIDICOL de scumpe. Linge-te cu ea în public. Ia-o la tine în braţe, vorbeşte doar la persoana I plural ("noi") când e vorba doar tine. Sun-o când e la muncă sau la facultate. Când nu răspunde, gelozează-te. Vorbeşte despre relaţia voastră non-stop. Dă-i mesaj de dragoste la 3 noaptea. Mai dă-i încă 15. Lasă-i offline pe FB, Yahoo, Skype, What's Up, Google+ şi LinkedIn. Dacă îi plac toate astea, IT'S TIME TO LEVEL UP !

Şi anume ridici tot paragraful de mai sus la puterea absurd. Nu da 18 mesaje, dă 30. Compune-i un poem despre voi. Fă planuri de viitor, explică-i că pe fiică-ta o va chema ca pe ea. Sau ca pe maică-ta. Învaţă să plângi la comandă şi foloseşte-te de asta. Schimbă-ţi profilul de FB în "Eu şi ea" (ştii ce zic). Mănâncă doar ce îi place şi ei! fii persistent, lasă să decidă ea tot, unde mergeţi, cu cine vă vedeţi, la ce film vă uitaţi. Foloseşte "iubi" ca pe virgulă. Exagerează în orice. Ceart-o pentru că a comandat la KFC şi zâmbea ("vrei să te fuţi cu vânzătorul ăla nu?"). Spune-i că nu mai vrei să ieşi cu prietenii tăi pt că numai cu ea te simţi bine. Prezint-o bunicilor tăi. Tatuează-ţi numele ei cu henna şi zi-i că e permanent. CERE-O ÎN CĂSĂTORIE, COAIE! Orice dovadă de iubire îţi dă ea, multiplică de o sută de ori. Adaptează felul ei de a fi, ia-l şi sufoc-o cu afecţiune până i se face rău. Un om poate să mănânce o baclava, poate să mănânce 5, dar la o tavă întreagă o să vomite.

Îţi garantez că dacă nu îţi dă papucii după maxim o lună, jur că mă las de muzică. Singura ta provocare e că tre' să îţi calci pe ego, oricărui bărbat îi place să fie dorit.

Atât.

 • Eduard Costea

  "Fiecare chestie p care o faci... o faci cu cap...si e ft bine gandita...nu iei decizii gresite...in ceea ce faci...si mai adaug cv in scurta mea parere...... "gandesti ca un sacal" uneoriSmile.....cel mai de treaba om p care il cunosc...rar mai gasesti prieteni ca tn"

 • Bianca A.

  "ca om..esti special..decat altii..un prieten bun care nu si lasa prietenii adevarati la greu..cu un suflet mare..generos..de viata..etc..ai un fel altfel de a fi..dar esti ff complicat"

 • Robert Boglea

  "sincer...esti un fraier cateodata...si in dragoste si in prietenii...k pui suflet acolo unde nu merita...si nu bagi in seama cine te merita cu adevarat.."

 • Roxana Codrin

  "Esti un om cu un caracter de invidiat!Un exemplu bun si demn de urmat!Imi place de tine..ca stii sa iti ti prietenii aproape nu ai fitze si iti place sa te distrezi.Inca un lucru bun e ca nu ai uitat de unde ai plecat.si te simti bine de fiecare data cand te intorci acasa!"

 • Ioana Sala

  "e vorba de un suflet bun...prea bun uneori..Smile Este deosebit prin felul lui de a fi. Te poate face sa razi cu lacrimi,dar daca ajungi sa il intelegi prea bine. Iubeste muzica si traieste prin ea Smile DACA ESTE PRIETENUL VOSTRU,TZINETI-L APROAPE!."

 • Radu Iezan

  "pot sa spun ca oricine si'ar dori un prieten ca tine...e o onoare sa te aibe cineva ca prieten....dar un kin daca te ''fute''...capacu te duce mult...muzicutza buna mixezi...gagicar ai fost...ca acum te'ai casatorit....si'ar putea pune oricine baza'n tine atata timp kt nu bei in rest totu ok"

 • Iulian Oancea

  "un om de viatza in sensul ca stii sa-ti traiesti viatza si un prieten pe care se poate conta!"

 • Sabina Ivascu

  "esti un copil minunat ! sensibil dar plin de umor, oarecum zăpăuc dar ăsta e şarmul tău, iubitor de prieteni, de muzica bună, sunt sigură că familia pe care o vei avea va ştii să te respecte......mai ales cu severitatea ascunsă după puterea ta de a ironiza (constructiv)"

 • Adriana Maria Lazar

  "nu esti normal Smile dar sincer, ne faci viata mai frumoasa"

 • Andrei Razdo

  "Sa nu-ti pierzi niciodata sufletul ala fain de tembel pe care il ai . Ala e un avut, Andrei"

 • Monica Bolcu

  "La început mă gândeam că eşti aşa misogin şi judgemental şi insensibil şi rău , un fel de "I don't give a fuck, te calc în picioare" Smile miserupist nevoie mare si după aia mama ce diferenţă. Eşti aşa..şocant de iubitor. Nu m-aş fi aşteptat să fii aşa cum eşti de fapt Smile"

Richard Dent Womens Jersey