Willie Colon Womens Jersey  Blog

.. because music speaks louder than words ..

După 4 ani în care nu am mai postat nimic, blogul revine la viață. Aici poți găsi mixurile din ultimii doi ani. În rest au expirat linkurile și am decis să le șterg... Totuși mai sunt câteva pe mixcloud și youtube.  

Mi-a fost dezactivat contul de Facebook

din .


Acum aproximativ o lună, mi-a fost dezactivat contul personal de Facebook. Motivul? Habar n-am. Am folost acest formular de contact și am primit următorul răspuns:

Hi Andrei,

Am stabilit că nu ești eligibl(ă) să folosești Facebook. Pentru a afla mai multe despre politicile Facebook, te rugăm să recitești Declarația de drepturi și responsabilități Facebook:

https://www.facebook.com/legal/terms

Din păcate, din motive legate de siguranță și securitate, nu putem oferi informații suplimentare pentru motivele din cauza cărora contul tău a fost dezactivat. Apreciem înțelegerea de care sperăm să dai dovadă, căci această decizie este una finală.

Mulțumim,

Bruce
Facebook

Intr-adevăr în trecut mi-a fost blocat contul de vreo 2 ori. Prima oară vreo 2,3 zile iar a doua oară undeva prin 2016 mi-a fost blocat o lună (nu puteam da Like-uri sau comentarii) . Prima dată parcă era ceva legat de copyright audio , iar anul trecut chiar nu îmi amintesc de ce mi-a fost blocat, probabil din cauza prostiilor pe care le ... citește tot articolul

Cum să te desparţi de o tipă şi să nu rămâi în amintirea ei "un porc"

din .


Deci eşti cu o tipă de două-patru luni maxim, da? A trecut perioada de miere, acuma sunteţi ceva mai confortabili unul cu altul, nu mai vezi norişori roz peste tot da? Şi cumva ai realizat că nu o mai suporţi pt. că ea e mult prea în limbă după tine. Un caz clasic de overattached girlfriend. Trec zilele şi tu te gândeşti la libertate, alte gagici şi aşa mai departe pt că nu ai chef de ACEA discuţie cu ea. Felicitări, în ochii majorităţii fetelor eşti un măgar. Bravo! Acum că eşti aici, ce faci?

Normal ar fi să îi dai papucii explicându-i că nu vă potriviţi etc, înainte ca relaţia să devină prea serioasă. Într-un final îţi iei inima în dinţi şi îi zici. Numai că există nişte dudui care nu înţeleg de vorbă bună, încearcă să facă treaba să meargă în continuare. Telefoane, mesaje, plânsete şi te-ai întors de unde ai plecat. Într-o relaţie pe care nu o vrei. Te minţi singur, încerci, merge o săptămână şi dup-aia punct şi de la capăt cu nervii. 

Of.

"DAR ANDREI SPUNE ÎN MĂ-TA ODATĂ CE E ... citește tot articolul

 • Eduard Costea

  "Fiecare chestie p care o faci... o faci cu cap...si e ft bine gandita...nu iei decizii gresite...in ceea ce faci...si mai adaug cv in scurta mea parere...... "gandesti ca un sacal" uneoriSmile.....cel mai de treaba om p care il cunosc...rar mai gasesti prieteni ca tn"

 • Bianca A.

  "ca om..esti special..decat altii..un prieten bun care nu si lasa prietenii adevarati la greu..cu un suflet mare..generos..de viata..etc..ai un fel altfel de a fi..dar esti ff complicat"

 • Robert Boglea

  "sincer...esti un fraier cateodata...si in dragoste si in prietenii...k pui suflet acolo unde nu merita...si nu bagi in seama cine te merita cu adevarat.."

 • Roxana Codrin

  "Esti un om cu un caracter de invidiat!Un exemplu bun si demn de urmat!Imi place de tine..ca stii sa iti ti prietenii aproape nu ai fitze si iti place sa te distrezi.Inca un lucru bun e ca nu ai uitat de unde ai plecat.si te simti bine de fiecare data cand te intorci acasa!"

 • Ioana Sala

  "e vorba de un suflet bun...prea bun uneori..Smile Este deosebit prin felul lui de a fi. Te poate face sa razi cu lacrimi,dar daca ajungi sa il intelegi prea bine. Iubeste muzica si traieste prin ea Smile DACA ESTE PRIETENUL VOSTRU,TZINETI-L APROAPE!."

 • Radu Iezan

  "pot sa spun ca oricine si'ar dori un prieten ca tine...e o onoare sa te aibe cineva ca prieten....dar un kin daca te ''fute''...capacu te duce mult...muzicutza buna mixezi...gagicar ai fost...ca acum te'ai casatorit....si'ar putea pune oricine baza'n tine atata timp kt nu bei in rest totu ok"

 • Iulian Oancea

  "un om de viatza in sensul ca stii sa-ti traiesti viatza si un prieten pe care se poate conta!"

 • Sabina Ivascu

  "esti un copil minunat ! sensibil dar plin de umor, oarecum zăpăuc dar ăsta e şarmul tău, iubitor de prieteni, de muzica bună, sunt sigură că familia pe care o vei avea va ştii să te respecte......mai ales cu severitatea ascunsă după puterea ta de a ironiza (constructiv)"

 • Adriana Maria Lazar

  "nu esti normal Smile dar sincer, ne faci viata mai frumoasa"

 • Andrei Razdo

  "Sa nu-ti pierzi niciodata sufletul ala fain de tembel pe care il ai . Ala e un avut, Andrei"

 • Monica Bolcu

  "La început mă gândeam că eşti aşa misogin şi judgemental şi insensibil şi rău , un fel de "I don't give a fuck, te calc în picioare" Smile miserupist nevoie mare si după aia mama ce diferenţă. Eşti aşa..şocant de iubitor. Nu m-aş fi aşteptat să fii aşa cum eşti de fapt Smile"

Richard Dent Womens Jersey